Maskavas «Dinamo» arī otrreiz pieveic Sanktpēterburgas SKA (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas «Dinamo» komanda sestdien izcīnīja uzvaru arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences otrajā finālspēlē.

Līgas pagājušās sezonas čempionvienība ar rezultātu 4:2 (3:1, 1:1, 0:0) izbraukumā pieveica regulārajā čempionātā uzvarējušo Sanktpēterburgas SKA vienību.

Šajā mačā uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Konstantīns Kasjančuks, Deniss Mosaļovs, Aleksejs Sopins un Mareks Kvapils.

Savukārt SKA rindās atzīmējās Andrejs Pervišins un Viktors Tihonovs.

Šo maču vadīja arī Latvijas tiesnesis Eduards Odiņš.

Sērijas pirmajā mačā Maskavas «Dinamo» uzvarēja ar 3:2. Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām Maskavas «Dinamo» izvirzījās vadībā jau ar 2-0, turklāt nākamos divus mačus aizvadīs savā laukumā.

Tikmēr Austrumu konferences finālsēriju sestdien ar uzvaru sāka Latvijas uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvētā divkārtējā līgas čempionvienība Kazaņas «Ak Bars», kas savā laukumā ar 2:1 (1:1, 0:0, 0:0, 1:0) savā laukumā pagarinājumā salauza Čeļabinskas «Traktor» pretestību.

Vienīgos vārtus pamatlaikā komandas guva jau pirmajā trešdaļā, kad otrajā minūtē precīzs bija «Traktor» spēlētājs Jevgēņijs Kuzņecovs, bet 11.minūtē izlīdzinājumu panāca Daniss Zaripovs.

Pamatlaikā vairs vārti netika gūti un uzvaru mājiniekiem pagarinājuma piektajā minūtē, spēlējot vairākumā, izrāva Konstantīns Korņejevs, iebakstot ripu Maikla Gārneta sargātajos vārtos.

Tomēr Dārziņš netika pieteikts jau sestajai savas komandas spēlei pēc kārtas.

Sērijā «Ak Bars» izvirzījās vadībā ar 1-0. Nākamais mačs svētdien vēlreiz risināsies Kazaņā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu