BK "Ventspils" viesos sīvā cīņā pieveic "Benfica" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

Basketbola klubs "Ventspils" trešdien Eiropas Izaicinājuma kausa otrā posma ceturtajā spēlē ar 74:71 izbraukumā sīvā cīņā pieveica Lisabonas "Benfica" vienību no Portugāles.

Uzvarētāju rindās teicamu spēli aizvadīja Jamaikā dzimušais Oricevejinmi Efedžuku, kurš guva 27 punktus, izcīnīja 5 atlēkušās bumbas un atdeva 4 piespēles, Rašada Andersona kontā 14 punkti, bet Lauris Blaus guva 9 punktus un savāca tikpat bumbas zem groziem.

Tikmēr laukuma saimniekiem rezultatīvākais spēlētājs ar gūtiem 15 punktiem bija Antonio Tavaress.

Nākamā spēle Ventspils komandai paredzēta 22. februārī savā laukumā pret Zviedrijas klubu Norčēpingas "Dolphins".

Kā ziņots, iepriekšējā mačā BK "Ventspils" ar rezultātu 70:74 piekāpās Denkerkas "BCM Gravelines" komandai no Francijas.

Turnīra ceturtdaļfinālā iekļūs katras apakšgrupas spēcīgākās divas vienības. Visas izslēgšanas spēļu dalībnieces noskaidrosies pēc divu apļu izspēles.

Kā ziņots, pirmā posma apakšgrupu turnīrā Latvijas klubs sešās spēlēs izcīnīja četrus panākumus un B grupas kopvērtējumā ieguva pirmo vietu, iekļūstot labāko 16 komandu skaitā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu