Girgensonam divas piespēles un spēles otrās zvaigznes gods (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rochester Americans

Ar divām rezultatīvām piespēlēm Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā piektdien izcēlās latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, iegūstot arī mača otrās zvaigznes titulu.

Aizvadītajā cīņā latvieša pārstāvētā Ročestras «Americans» komanda ar 5:2 (2:1, 2:0, 1:1) savā laukumā uzvarēja Hamiltonas «Bulldogs» vienību.

Girgensons ar rezultatīvām piespēlēm piedalījās komandas pirmajos gūtajos vārtos, kad pirmās trešdaļas ceturtajā minūtē «Americans» vairākumā panāca 1:1, kā arī vienības trešajos gūtajos vārtos otrās trešdaļas 55.sekundē, kad rezultāts kļuva 3:1 laukuma saimnieku labā.

Cīņas gaitā latvietis nopelnīja arī divu minūšu noraidījumu, veica vienu metienu pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šīs sezonas 30 regulārā čempionāta spēlēs Girgensons guvis trīs vārtus, veicis sešas rezultatīvas piespēles un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -1.

«Americans» hokejisti ar 35 spēlēs nopelnītiem 39 punktiem pakāpušies uz devīto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

Kā zināms, Girgensons netika palaists palīgā Latvijas U-20 izlasei Krievijas pilsētā Ufā notikušajā pasaules čempionātā, kurā izlase zaudēja vietu augstākajā divīzijā. Girgensonam, kurš vasarā kļuva par visaugstāk izvēlēto Latvijas hokejistu Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā, ir līgums ar Bufalo «Sabres» komandu, bet kluba vadība nevēlējās palaist uzbrucēju uz turnīru.

Pašlaik diskvalifikācijas dēļ Oklahomsitijas «Barons» komandai nevar palīdzēt latviešu uzbrucējs Kristiāns Pelšs.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu