Koziols: Es jau sen būtu atlaidis Rautakallio (92)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Bijušais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rīgas «Dinamo» kluba prezidents Viesturs Koziols sen jau būtu atbrīvojis pašreizējo komandas galveno treneri somu Peku Rautakallio.

«Par efektīvu «Dinamo» pārvaldi nekādi nevar nosaukt. No vadības hokejā profesionāli orientējas tikai Aigars Kalvītis, jo ilgākā laika periodā ir iepazinis visas Latvijas hokeja dīvainības. Manuprāt, šobrīd visvairāk pietrūks sporta direktora. Cilvēka, kurš pārredzētu laukumu un spētu pieņemt adekvātus lēmumus,» laikrakstā «Diena» citēts kādreizējais «Dinamo» prezidents Koziols.

«Ja man būtu teikšana, jau sen būtu atlaidis Rautakallio, jo ir redzams, ka viņš vairs nevada komandu,»

sacīja Koziols. «Par leģionāriem pat negribas izteikties. Nevaru nosaukt nevienu no viņiem, kurš patiešām atbilstu pirmās vai otrās maiņas prasībām.»

Koziols uzskata, ka nav īsti jēgas tērēt laiku un līdzekļus viduvējiem leģionāriem. «Tad jau labāk dot iespēju pilnveidoties vietējiem spēlētājiem. Līdzīgi būtu jārīkojas treneru jautājumā. Lai labāk komandu vada Artis Ābols un Viktors Ignatjevs! Uzņemoties atbildību, neatsveramu rūdījumu iegūtu mūsu pašu speciālisti.»

49 gadus vecais Koziols Rīgas «Dinamo» prezidenta amatā atradās no 2008. līdz 2009.,gadam. Koziols bija tas cilvēks, kurš kopā ar Latvijas hokeja leģendu Helmutu Balderi atjaunoja Rīgas «Dinamo».

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 17 punktiem 20 spēlēs atrodas pēdējā, 14. pozīcijā.

Nākamo regulārā čempionātā Latvijas klubs aizvadīs jau šovakar, kad Liepājā spēkosies ar vārtsarga Krisa Holta pārstāvēto Jekaterinburgas «Avtomobilist» komandu.

Komentāri (92)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu