Kapello vairs nerēķināsies ar Bekhemu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas futbola izlases galvenais treneris Fabio Kapello atklājis, ka valstsvienības rindās vairs nerēķināsies ar pieredzējušo pussargu Deividu Bekhemu.

''Oficiālās spēlēs Deividu iekļaut izlases sastāvā vairs nav manos plānos. Bekhems ir fantastisks futbolists, viņš ir svarīgs izlasei, bet ir pienācis laiks dot vietu sastāvā jauniem spēlētājiem,'' Sky Sports citē 64 gadus veco Itālijas futbola speciālistu.

''Domāju, ka viņš pats dziļi sirdī saprot, ka karjera izlasē viņam ir beigusies. Nacionālajā komandā nepieciešamas pārmaiņas,'' skaidro Kapello.

35 gadus vecais Bekhems joprojām atgūstas pēc Ahilleja cīpslas traumas, kuru guva pavasarī. Pats futbolists iepriekš paziņoja, ka laukumā būtu gatavs atgriezties septembrī.

Savas karjeras laikā Bekhems kopā ar Anglijas izlasi piedalījies trijos Pasaules kausa izcīņas finālturnīros. Kopumā Anglijas valstsvienībā viņš aizvadījis 115 spēles, kurās izcēlies ar 17 vārtu guvumiem.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu