Kapello gatavs kļūt par Londonas «Chelsea» galveno treneri (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pazīstamais itāļu speciālists Fabio Kapello gatavs kļūt par Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta komandas Londonas «Chelsea» galveno treneri, vēsta ESPN.

Kā liecina ESPN rīcībā esošā informācija, bijušais Anglijas valstsvienības galvenais treneris Kapello ir ieinteresēts ieņemt «Chelsea» komanda galvenā trenera posteni.

Tāpat Kapello ir viens no kandidātiem uz citas Anglijas premjerlīgas vienības «Liverpool» galvenā trenera amatu.

«Chelsea» bez galvenā trenera palika marta sākumā, kad tika atlaists Portugāles speciālists Andrē Villašs-Boašs, bet par viņa aizstājēju līdz šīs sezonas beigām tika Roberto di Mateo.

Tomēr trenera dēls un advokāts Pjērfilipo Kapello Itālijas mēdijiem izteicies, ka viņa tēvs nerisina sarunas par līguma noslēgšanu ar «Chelsea». Kapello dēls šo informāciju nodēvējis par preses izdomājumu.

Savukārt «Liverpool» kluba īpašnieki Džons Henrijs un Toms Verners trešdien no amata atlaida līdzšinējo vienības galveno treneri Keniju Delglišu.

Tikmēr pats Kapello februāra sākumā sensacionāli atkāpās no Anglijas futbola izlases galvenā trenera amata.

Kapello par Anglijas izlases galveno treneri tika apstiprināts 2007.gada 14.decembrī.

Aizvadītās sezonas premjerlīgas čempionāta noslēgumā «Chelsea» futbolisti ieņēma sesto vietu, bet «Liverpool» ierindojās astotajā pozīcijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu