Kapello paliek Anglijas futbola izlases galvenā trenera amatā (4)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas futbola izlases galvenais treneris Fabio Kapello paliks savā amatā, piektdien paziņoja Anglijas Futbola asociācija (FA).

"Joprojām esam vīlušies un sarūgtināti par izlases sniegumu Pasaules kausa izcīņā, tomēr pēc rūpīgām diskusijām un analīzes nolēmām, ka Kapello ir vispiemērotākais cilvēks šim amatam," paziņoja FA valdes loceklis Deivs Ričards.

Tikmēr pats Kapello jau paspējis paziņot, ka ir motivēts vairāk nekā jebkad un Anglijas izlases panākumi būšot.

Jau ziņots, ka Kapello aizvadītajā nedēļā atzina, ka vēlas palikt Anglijas izlases galvenā trenera amatā: "Man joprojām ir spēkā līgums. Esmu atteicies no daudzām iespējām pārņemt slavenus klubus, jo vēlos palikt šeit," preses konferencē pastāstīja Kapello, kura līgums ir spēkā līdz 2012.gada Eiropas čempionāta noslēgumam. "Man patīk šis darbs."

Kā ziņots, Anglijas izlase Pasaules kausa izcīņā pārvarēja grupu turnīru, bet astotdaļfināla mačā ar 1:4 pārliecinoši zaudēja Vācijas valstsvienībai. Uzreiz pēc mača itāliešu speciālists gan izteicās, ka varētu pats priekšlaicīgi pamest amatu.

Kapello par Anglijas izlases galveno treneri tika apstiprināts 2007.gada 14.decembrī. Iepriekš izlasi vadīja Stīvs Maklārens, kurš tika atlaists pēc Anglijas nekvalificēšanās 2008.gada Eiropas čempionāta finālturnīram.

Jau ziņots, ka jūnija sākumā parādījās spekulācijas, ka Kapello varētu kļūt par Milānas "Inter" komandas galveno treneri, tomēr Kapello tās noraidīja un pagarināja līgumu ar FA līdz 2012.gadam. Iepriekš viņš izteicies, ka darbs ar Anglijas izlasi būs pēdējais viņa trenera karjerā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu