Sējējs pametis Rīgas «Dinamo» ģenerālmenedžera amatu (154)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» pamešanu otrdien a/s «Dinamo Rīga» valdes sēdē paziņojis komandas ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs, vēsta vienības mājas lapa.

(Papildināts ar Rīgas «Dinamo» valdes locekļa Zigmāra Priedes komentāru.)

Tiek ziņots, ka Sējējs pēc četru gadu darba Rīgas «Dinamo» klubā nolēmis pieņemt jaunu izaicinājumu. Sīkāka informācija par viņa tālākajām gaitām netiek izpausta. Par ģenerālmenedžeri «Dinamo» Sējējs strādāja kopš kluba izveidošanas brīža.

Padome nolēma uz laiku komandas ģenerālmenedžera funkcijas uzticēt valdes priekšsēdētājam Aigaram Kalvītim.

«Sējēja lēmums mums nāca negaidīti,» skaidroja Priede. «Acīmredzot viņam ir kāds cits vilinošs piedāvājumus, ar kuru «Dinamo» klubs nevar konkurēt, taču konkrētāka informācija jums jāprasa viņam pašam.»

«Dinamo» valdes loceklis lika noprast, ka Sējējs, visticamāk, varētu kļūt par kādas citas vienības ģenerālmenedžeri.

Priede arī skaidroja, ka pienācīgu aizstājēju bijušajam «Dinamo» ģenerālmenedžerim būs grūti atrast, jo Sējējs visus četrus gadus bija kopā ar Latvijas vienību, tomēr pie tā tuvākajā laiks tiks aktīvi strādāts.

Tāpat a/s «Dinamo Rīga» padomes locekļi detalizēti izskatījuši jautājumu par Rīgas «Dinamo» komandas komplektāciju nākamajai sezonai.

Komentāri (154)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu