Ņiživijs, iespējams, saslimis ar gripu (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Rīgas «Dinamo» ir skārusi gripas epidēmija, bet jācer, ka tā skars tikai tos cilvēkus, kuri jau šobrīd nespēlē, un neskars tos, kuri spēlē, šorīt intervijā LTV raidījumam «Labrīt, Latvija!» sacīja «Dinamo Rīga» valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis.

«Ir aizdomas, ka šobrīd Aleksandrs Ņiživijs ir dabūjis gripu, līdz ar to tas nedaudz uztrauc Rīgas «Dinamo» nometni, jo, kā zināms, gripa ir neprognozējama. Tajā pašā laikā mums ir iespējams papildināt komandu ar jauniešiem. Vakar man ļoti patika, kā spēlēja ceturtā maiņa. Upītis, Bičevskis, Podziņš, Štāls; ja būs kādas problēmas, mēģināsim aizvietot,» sacīja Kalvītis.

Tāpat Kalvītis pavēstīja, ka šajā spēļu sērijā Kriss Holts noteikti nevarēs spēlēt un viņa iespējas piedalīties tiks vērtētas nākamajā spēļu sērijā, ja tāda būs.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu