Ernests Gulbis - Adidas reklāmas seja (63)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Latvijas tenisa līderis Ernests Gulbis, kurš pasaules ATP rangu tabulā šobrīd ieņem 42. pozīciju, jau labu laiciņu ir tērpies kompānijas “Adidas” ekipējumā, ar kuru ir noslēdzis reklāmas līgumu. Turklāt Gulbis nofilmējies “Adidas” reklāmā, kas drīzumā būs skatāma daudzos pasaules telekanālos.

Tāpat bez Gulbja "Adidas" reklāmas tika filmētas arī ar pasaules trešo raketi serbu Novāku Džokoviču, savulaik ranga Nr.1 pozīcijas īpašnieku krievu Maratu Safinu, spāni Fernando Verdasko un citām tenisa zvaigznēm, kuras ir šā koncerna reklāmas sejas.

Gada pirmajā “Grand Slam” tenisa turnīrā "Australian Open" 20 gadus vecais latvietis bija tērpies Adidas jaunās kolekcijas ietērpā, kādā spēlē jau pieminētais Džokovičs, WTA ranga līdere krieviete Dināra Safina un daudzi citi tenisa spīdekļi. Turklāt citu brendu apģērbos viņi spēlēt nedrīkst.

Jāatzīst, ka Gulbja rezultāti pēdējā laikā buksē un sportists cīnās ar savas melnās joslas, proti, ATP turnīru otrās kārtas pārvarēšanu, kas ilgst 17 turnīru garumā. Ieilgušās neveiksmes Latvijas labākajam tenisistam bijušas iemesls atteikties no sadarbības ar līdzšinējo treneri austrieti Karlu Heincu Veteru. Jācer, ka šīs pārmaiņas drīz nāks par labu un Ernests atgūs veiksmi, kā arī uzvaras garšu.

Komentāri (63)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu