Daugaviņa «Senators» komanda cieš sesto zaudējumu pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Jau sesto zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā sestdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas «Senators» komanda, kas savā laukumā ar rezultātu 0:5 (0:2, 0:1, 0:2) kapitulēja Toronto «Maple Leafs» vienībai.

Daugaviņš uz ledus pavadīja desmit minūtes un 38 sekundes, izdarot divus spēka paņēmienus un zaudējot vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās. Latvieša lietderības koeficients bija negatīvs -1.

«Maple Leafs» komandā ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās centra uzbrucēji Tailers Bouzeks un Fils Kesels.

Tikmēr viesu komandas vārtsargs Džeimss Reimers atvairīja visus 49 «Senators» hokejistu metienus un aizvadīja otro sauso spēli pēc kārtas.

Šosezon NHL Daugaviņš jau aizvadījis 46 spēles, kurās izcēlies ar trijiem vārtiem, piecām rezultatīvām piespēlēm, 12 soda minūtēm un negatīvu lietderības koeficientu -5.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā pēc sestdienas mača «Senators» komanda ar 61 punktu 55 spēlēs atkrita uz septīto vietu, bet «Maple Leafs» hokejisti ar 60 punktiem tikai 52 cīņās atrodas pozīciju zemāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu