Latvijas U-20 izlase saglabā vietu elitē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas U-20 hokeja izlase izšķirošajā spēlē par vietas saglabāšanu pasaules čempionāta augstākās divīzijas turnīrā trešdien ar rezultātu 2:1 pagarinājumā apspēlēja Dānijas vienaudžus. Uzvaras vārtus papildlaikā guva Ņikita Jevpalovs.

Rezultātu pirmajā trešdaļā atklāja dāņu uzbrucējs Olivers Bjerkstrands, bet spēles 33. minūtē neizšķirtu panāca Kristiāns Pelšs.

Savukārt uzvaras vārtus pagarinājumā guva Ņikita Jevpalovs, kurš bija pirmais pēc atlecošās ripas un Latvijai nodrošināja tiesības startēt augstākajā divīzijā arī nākamajā gadā.

Lai nepaliktu pēdējā vietā turnīrā un saglabātu vietu augstākajā divīzijā, Latvijai obligāti šajā mačā vajadzēja izcīnīt uzvaru.

Latvijas izlase pirmajā posmā piedzīvoja zaudējumus visās četrās spēlēs, līdz ar to uz otro posmu Latvijas hokejisti neņēma līdzi nevienu punktu.

TVNET jau ziņoja, ka pirmajā spēlē par vietas saglabāšanu Latvija otrdien ar 2:12 cieta sagrāvi pret ASV izlasi.

Kā zināms, šogad ir mainīts divīziju formāts, un tāpēc vietu augstākajā divīzijā zaudēja tikai viena komanda, kuru nākamajā gadā nomainīs Vācijas izlase.

Nākamā gada pasaules čempionāts risināsies Krievijas pilsētā Ufā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu