Vinters uzlabo pozīcijas Dakarā (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas motobraucējs Jānis Vinters svētdien prestižā Dakaras rallija otrajā posmā ierindojās 29. vietā. Par 115 kilometrus garā posma uzvarētāju kļuva portugālis Rubens Faria, kuram Vinters zaudēja sešas minūtes un 21 sekundi.

Kopvērtējumā Vinters ir pakāpies uz 33. pozīciju, bet līderim spānim Isidrem Estevam Pujolam viņš zaudē 11 minūtes un 38 sekundes.

Savukārt neveiksmīgs šodienas posms bija abām Latvijas automašīnu "OSCar" ekipāžām. Māris Saukāns/Andris Dambis šodien ieņēma 153. vietu, bet desmit pozīcijas zemāk finišēja Jānis Āzis/Ainārs Princis.

Arī šodien otrajā posmā, tāpat kā vakar pirmajā, ātrākais bija pazīstamais spānis Karloss Sainss. Saukāna ekipāža šodien viņam zaudēja gandrīz 41 minūti, bet Āzis/Princis bija vēl par piecām minūtēm lēnāki.

Kopvērtējumā Saukāns/Dambis ieņem 119.vietu, no Sainsa ekipāžas atpaliekot par 53 minūtēm un 45 sekundēm. Vienu stundu, 15 minūtes un 30 sekundes līderiem zaudē Āža ekipāža, kas kopvērtējumā ieņem 156.vietu.

Āža ekipāža jau ir saņēmusi arī 16 minūšu sodu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu