"Liepājas metalurga" futbolisti ar uzvaru sāk Sadraudzības kausu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: lff.lv

Šīs sezonas Latvijas čempionvienība futbolā "Liepājas metalurgs" tradicionālās Sadraudzības kausa izcīņas pirmajā spēlē sestdien ar rezultātu 1:0 (1:0) pieveica pēdējo divu sezonu Krievijas čempionus Kazaņas "Rubin", kas šajā turnīrā spēlē ar otro sastāvu.

Šajā mačā vienīgos vārtus spēles 28.minūtē guva Artjoms Kuzņecovs.

Kā ziņots, "Liepājas metalurgs", kas šajā turnīrā spēlēja 2005.gadā, un "Rubin" ielozētas A apakšgrupā. Šajā grupā spēlēs arī Baltkrievijas vienība Mogiļevas "Dņepr" un Kirgizstānas klubs "Dordoi-Dinamo", kurā uz pārbaudes laiku atrodas Latvijas vārtsargs Vadims Fjodorovs.

Nākamajos A grupas mačos "Liepājas metalurgs" svētdien tiksies ar klubu "Dņepr", bet otrdien liepājniekiem paredzēta spēle pret "Dordoi-Dinamo" vienību.

Turnīrā piedalīsies arī Lietuvas klubs Paņevežas "Ekranas", kura rindās uz pārbaudes laiku atrodas pērnās "LMT Virslīgas" sezonas otrais rezultatīvākais spēlētājs Vīts Rimkus.

Pēc viena apļa cīņām turnīra ceturtdaļfinālā iekļūs katras apakšgrupas divas labākās komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu