Saeima pieveic Rīgas domi basketbolā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Savdabīgā basketbola spēlē šodien Rīgā Saeimas deputāti ar rezultātu 52:31 izcīnīja uzvaru mačā ar Rīgas domniekiem. Ir iecerēts, ka šāda augsta ranga amatpersonu tikšanās basketbola laukumā varētu kļūt par ikgadēju tradīciju.

Rīgas domes komandā spēlēja Maija Stefane (JL), Jānis Birks (TB/LNNK), Ivars Gaters (JL), Olafs Pulks (JL), Jānis Zaržeckis (LPP), Juris Zvirbulis (JL), Māris Tralmaks (LSDSP), Dainis Kalns (JL) un Mārtiņš Greste (JL). Basketbola komandas kapteinis - domes priekšsēdētājs Aivars Aksenoks (JL).

Viena no Saeimas komandas līderēm Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre
Saeimas komandai bija pieteikta Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre (ZZS), Kārlis Strēlis (JL), Viesturs Šiliņš (JL), Alberts Krūmiņš (JL), Dzintars Zaķis (JL), Igors Aleksandrovs (JL), Mihails Pietkevičs (TP), Dzintars Ābiķis (TP), Māris Gulbis (JD), Jānis Urbanovičs (SC), Vitālijs Orlovs (SC) un Aleksandrs Bartaševičs (SC).

Basketbola spēli tiesāja basketbola kluba "Rīga 05" spēlētājs Sandis Valters.

Ar šo spēli ir iecerēts iedibināt tradīciju Ziemassvētku kausa basketbolā izcīņai starp Saeimas un Rīgas domes komandām.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu