Valmieriešu Vairogs Neptūnam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Otro uzvaru Baltijas Basketbola līgas turnīrā vakar izcīnīja Latvijas komanda "Valmiera/Lāčplēša" alus, kas savā laukumā pārliecinoši uzvarēja Klaipēdas "Neptunas". Par spēles varoni kļuva valmieriešu uzbrucējs Aksels Vairogs.

Valmieras jaunajai komandai ir potenciāls, un šajā spēlē tas lielā mērā arī tika realizēts, jo, veiksmīgi uzbrūkot no tālās distances un pārliecinoši uzvarot cīņu zem groza, valmierieši uzvarēja "Neptunas" ar 80:63.

Pa ceturtdaļām - 19:20, 27:20, 20:14, 14:11.

Tā bija Valmieras komandas otrā uzvara sezonā un otrā savā laukumā, kas turnīra tabulā ļauj pakāpties uz desmito vietu.

Aksels Vairogs aizvadīja vienkārši lielisku spēli - 28 punkti, desmit atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles un trīs pārtvertas bumbas. Viņš realizēja piecus no astoņiem divpunktu metieniem un piecus no astoņiem tālmetieniem.

Pa 11 punktiem uzvarai pievienoja Māris Gulbis un Renārs Zeltiņš, deviņi punkti Mārtiņa Berķa rēķinā, bet Edgars Reķis izcēlās ar septiņiem punktiem un septiņām bumbām zem groziem.

Valmierieši iemeta 12 no 25 tālmetieniem, kā arī realizēja 17 no 39 divpunktu metieniem.

Atlēkušās bumbas: Valmiera - 45, Klaipēda - 32.

Zaudētāju rindās ar 22 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām izcēlās amerikānis Marks Mazurs.

Nākamo BBL spēli Valmieras komanda aizvadīs trešdien izbraukumā ar "Šiauliai".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu