"Rīgas lauvas" - vēsturiskais lēciens Eiropā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīga 2000

Latvijas hokeja čempionu "Rīga 2000" uzbrucējs Artis Ābols sestdien guva trīs vārtus, palīdzot savam klubam Kontinentālā kausa izcīņas otrās kārtas otrajā spēlē Elektrēnos ar 10:4 sagraut rumāņu komandu Bukarestes "Steaua". Neatkarīgi no pēdējās spēles iznākuma rīdzinieki pirmoreiz komandas vēsturē ir iekļuvuši turnīra trešajā kārtā.

"Rīga 2000" labā pa vieniem vārtiem guva arī Georgijs Pujacs, Toivo Sūrso, Mārtiņš Cipulis, Normunds Sējējs, Kaspars Daugaviņš, Aleksandrs Šiškovičs un Armands Bērziņš.

"Rīga 2000" vārtus pret rumāņiem sargāja sovāks Matušs Košturs.

Vakar C grupas pirmajā spēlē Latvijas čempioni ar 7:2 sagrāva Polijas komandu "GKS Tychy", kas sestdien savukārt ar 9:2 pārpspēja laukuma saimniekus "Energija".

Līdz ar to svētdienas mačā ar lietuviešiem, "Rīga 2000" jau var gatavoties nākamajām spēlēm, jo neatkarīgi no spēles rezultāta ir nodrošinājuši pirmo vietu C grupā.

Pimoreiz komandas vēsturē Latvijas komandai tas garantē vietu Kontinentālās kausa izcīņas trešajā kārtā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu