Šķēle ar 11 gūtiem punktiem debitē Francijas augstākajā līgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aigars Šķēle
Aigars Šķēle Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases basketbolists Aigars Šķēle sestdien Francijas augstākās līgas čempionātā debitēja ar 11 gūtiem punktiem, tomēr viņa pārstāvētā Antibas "Sharks" piedzīvoja zaudējumu.

Francijas čempionāta pirmās kārtas mačā Antibas komanda savā laukumā ar 85:92 (28:27, 15:14, 26:21, 16:30) piekāpās Limožas "Cercle Saint-Pierre".

Šķēle šajā mačā laukumā pavadīja 25 minūtes, kuru laikā grozā raidīja vienu no pieciem divpunktu metieniem un trīs no pieciem tālmetieniem. Tāpat latvieša rēķinā divas atlēkušās bumbas, četras piezīmes, viens izprovocēts noteikumu pārkāpums un desmit efektivitātes punkti.

Pašlaik 25 gadus vecais Šķēle uz Franciju pārcēlās šovasar, ar Antibas klubu parakstot līgumu uz vienu gadu. Iepriekšējos divus gadus viņš spēlēja "Ventspilī". Aizvadītajā sezonā Šķēle bija viens no galvenajiem stūrakmeņiem, kāpēc komanda "OlyBet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālā ar 4-2 pieveica "VEF Rīga", turklāt viņš tika atzīts arī par sērijas vērtīgāko spēlētāju.

Antibas vienība aizvadītajā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma 16.vietu. Šī komanda par Francijas čempioni kronēta trīs reizes, bet pēdējais tituls tika izcīnīts tālajā 1995.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu