Krosbijs izrauj "Penguins" uzvaru; Pastrņāks un Beržerons rezultatīvi "Bruins" rindās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Edmontonas "Oilers" un Pitsburgas "Penguins" hokejisti
Edmontonas "Oilers" un Pitsburgas "Penguins" hokejisti Foto: AP/LETA

Uzvaras vārtus pagarinājumā gūstot Sidnijam Krosbijam, Pitsburgas "Penguins" otrdien svinēja uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē.

"Penguins" viesos ar rezultātu 6:5 (1:0, 3:3, 1;2, 1:0) pagarinājumā pārspēja Edmontonas "Oilers".

"Penguins" komandā pa diviem vārtiem guva Krosbijs, Džeimijs Oleksjaks un zviedrs Patriks Hērnkvists, kuram arī viena rezultatīva piespēle.

Krosbijs uzvaras vārtus guva pagarinājuma trešajā minūtē, kad apveda vairākus pretiniekus. Kanādiešu uzbrucējs caur pretinieku aizsarga kājām pats sev piespēlēja uz vārtu labo stūri un no neērtās puses raidīja ripu cietoksnī.

"Visi saka, ka Konors Makdeivids ir labāks par Krosbiju, bet tad viņš visu spēli kontrolē spēli un elegantā veidā pieliek punktu mačam. Tieši tāpēc viņš [Krosbijs] ir labākais hokejists pasaulē," pēc mača teica Hērnkvists.

Zīmīgi, ka Krosbijam šie šosezon bija pirmie divi precīzie metieni, jo iepriekšējos sešos mačos viņš atzīmējās ar piecām rezultatīvām piespēlēm.

Citā mačā Bostonas "Bruins" viesos ar rezultātu 4:1 (1:0, 1:1, 2:0) apspēlēja Otavas "Senators".

Bostoniešiem ar diviem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās čehu uzbrucējs Dāvids Pastrņāks, bet vienus vārtus un divas piespēles savā kontā ierakstīja Patriss Beržerons.

"Pastrņāks ir dominējošs spēlētājs. Viņam piemīt vairāk spēju nekā citiem hokejistiem. Patīkami spēlēt kopā ar hokejistu, kurš labi pārredz laukumu un ir pārliecināts par sevi," Pastrņāku lielīja komandas biedrs Breds Maršāns.

Vēl no šosezon vadošajām komandām Monreālas "Canadiens" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:1, 3:0, 0:1) apspēlēja Kalgari "Flames", kamēr Nešvilas "Predators" mājās ar 4:5 (1:1, 3:1, 0:3) piekāpās Sanhosē "Sharks" vienībai, kurai uzvaras vārtus trīs minūtes pirms pamatlaika beigām guva Brents Bērnss.

NHL Austrumu konferences līderpozīcijā ar 12 punktiem astoņās spēlēs ir "Canadiens", kam ar tikpat punktiem deviņos mačos seko "Bruin" un Toronto "Maple Leafs" vienība, kamēr Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar desmit punktiem deviņos mačos ieņem astoto pozīciju.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ir Nešvilas "Predators" un Kolorādo "Avalanche" vienības, kuras guvušas 14 punktus deviņās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu