Sākas Latvijas čempionāta jaunā sezona futbolā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Līgats

Ar divām spēlēm šodien sākas "Optibet" Latvijas futbola virslīgas jaunā sezona. 

Pēc aizvadītās sezonas biedrībai "Latvijas Futbola Virslīga" (LFV) noslēdzās trīs gadu sadarbība ar ģenerālsponsoru "SynotTip", bet nākamos divus gadus virslīgas galvenais atbalstītājs būs uzņēmumu grupa "Optibet".

Šonedēļ virslīgas vadība prezentēja jauno čempionāta identitāti, solot daudzus uzlabojumus čempionāta organizēšanā - labāku kvalitāti televīzijas translācijās, labāku atmosfēru stadionos un plašāku informāciju par maču statistiku.

Čempionāts tiks atklāts FK "Jelgava" Sporta bāzes mākslīgajā laukumā, kur plkst. 13 spēkiem mērosies "Jelgavas" komanda ar pērnās sezonas čempionvienību "Riga FC". 

Vēl šodien plkst. 15.00 līgas jaunpienācēja "BFC Daugavpils" savā laukumā uzņems "Metta"/LU futbolistus. 

Svētdien notiks divas pirmās kārtas spēles. 

"Ļoti gaidu šo sezonu. Mūsu čempionātā ir tik daudz konkurētspējīgu komandu. Šogad būs cīņa par katru vietu - gan turnīra tabulas augšgalā par titulu un Eirokausiem, gan lejasgalā par vietas saglabāšanu. Novēlu katram klubam realizēt savus mērķus. Protams, būs gan uzvarētāji, gan zaudētāji," sarunā ar TVNET sacīja LFV valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs.

Šajā sezonā virslīgā spēlēs 9 komandas, par vienu vairāk nekā iepriekšējā sezonā: čempione "Riga", "Ventspils", RFS, "Liepāja", Jūrmalas "Spartaks", "Jelgava", "Metta"/LU, "Valmiera Glass"/ViA un un jaunpienācēja "Daugavpils".

Virslīga šosezon turpinās sadarbību ar televīzijas kanālu "Best4Sport TV", bet notiek pārrunas arī ar TV6 pārstāvjiem, lai rādītu 27 spēles ar paaugstinātu kvalitāti - vairāk kamerām un studiju stadionā.

Virslīgas vadība cer, ka jau nākamajā sezonā čempionātā varētu piedalīties 10 komandas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu