"Liverpool" atgriežas Anglijas premjerlīgas vadībā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Robērtu Firminu
Robērtu Firminu Foto: Reuters/ScanPix

"Liverpool" futbolisti svētdien Anglijas premjerlīgas mačā savā laukumā ar rezultātu 2:1 (1:0) pārspēja Totenhemas "Hotspur", atgriežoties kopvērtējuma vadībā.

Panākums ļāvis "Liverpool" iegūt divu punktu pārsvaru pār Mančestras "City", lai gan konkurentiem ir viens mačs rezervē.

Šīs spēles rezultātu 16.minūtē atklāja "Liverpool" uzbrucējs Robērtu Firminu, bet 70.minūtē Lukass Moura panāca neizšķirtu. Mājinieki gan pašās cīņas beigās pamanījās tikt pie trim punktiem, jo 90.minūtē bumbu savos vāros raidīja "Hotspur" futbolists Tobijs Alderveirelds.

Tikmēr "Hotspur" komandai pēc šī zaudējuma ir nopietns risks turpinājumā izkrist no kopvērtējuma labāko trijnieka.

Pie uzvaras svētdien tika arī Londonas "Chelsea", kas atspēlējās no iedzinēju lomas un izbraukumā ar 2:1 (0:0) pieveica Kārdifas "City".

Panākumu viesiem mača 91.minūtē nodrošināja Rubens Loftuss-Čīks.

Sestdien Mančestras "City" izbraukumā ar 2:0 (2:0) uzvarēja Londonas "Fulham".

Vārtus jau mača ievadā guva Bernardu Silva, savukārt spēles 27.minūtē pēc mājinieku kļūdas piespēlē vārtus guva Serhio Agvero, kuram tie bija jau 228.vārti kluba rindās.

"City" premjerlīgā izcīnījusi septiņas uzvaras pēc kārtas.

Tikmēr pēc sezonas beigām čempionāts būs jāatstāj Hadersfīldas "Town" vienībai, kura ar 0:2 (0:0) cieta zaudējumu Londonas "Crystal Palace". Komanda šosezon premjerlīgā ir izcīnījusi tikai 14 punktus 32 spēlēs un tagad pat teorētiski nevar aizsniegties līdz 17.vietai, kas garantētu palikšanu premjerlīgā.

Savukārt pie sava pirmā panākuma kā pilntiesīgs Mančestras "United" galvenais treneris tika Ūle Gunnars Sūlšērs, kura vienība mājās ar 2:1 (1:0) apspēlēja "Watford". "United" pēc uzvaras pacēlās uz ceturto vietu kopvērtējumā.

Mača rezultātu atklāja Markuss Rešfords, kurš spēles 28.minūtē izskrēja viens pret vārtiem un veiksmīgi pārmeta bumbu pāri vārtsargam, bet 72.minūtē pārsvaru dubultoja Antonī Marsiāls. Viesi gan vienus vārtus vēl atguva, bet ar to arī mačs noslēdzās.

Turnīra tabulas vadībā ar 79 punktiem 32 mačos atrodas "Liverpool", kamēr Mančestras "City" kontā ir 77 punkti 31 spēlē. Tālāk ar 61 punktu ir Totenhemas "Hotspur" un Mančestras "United", kamēr Londonas komandām "Arsenal" un "Chelsea" ir 60 punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu