Laikraksts: Macijevski pie "Kurbada" stūres nomainīs Ignatovičs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Macijevskis
Aleksandrs Macijevskis Foto: HK "Kurbads"

Nākamajā sezonā Latvijas vicečempioni hokejā "Kurbadu" vadīs Andrejs Ignatovičs un komanda saglabās tās kodolu, laikrakstam "Latvijas Avīze" atklājis kluba prezidents Andis Pikāns.

Pašlaik 48 gadus vecais Ignatovičs amatā nomainīs Aleksandru Macijevski, kura vadībā "Kurbadam" neizdevās nosargāt Latvijas čempionu titulu, finālsērijā ar 2-4 atzīstot "Mogo" pārākumu.

"Izvēle nebija vienkārša, divus mēnešus domājām, jo nav jau mums daudz treneru, kas var strādāt ar pieaugušo pusprofesionālu komandu. Gaidīju, kā notikumi attīstīsies, bija vēl divi diezgan nopietni kandidāti, kuru vārdus atklāt nebūtu pareizi," stāsta Pikāns.

Ignatovičs pirms tam strādājis lielākoties jaunatnes komandās un izlasēs, būdams trenera asistents. Tāpat viņš neilgu laiku strādājis Baltkrievijā un Lietuvā. Ignatovičs Latvijas izlasi pārstāvējis septiņos pasaules čempionātos, palīdzot tai no C grupas iekļūt augstākajā divīzijā.

Hokejista karjeras laikā bijušais uzbrucējs spēlēja Latvijā, Krievijā, Dānijā, Zviedrijā, Francijā un Polijā. Spēlētāja gaitas viņš noslēdza 2012.gadā "Ozolnieki"/"Monarhs" kreklā.

Tāpat Pikāns atklāja, ka komandas kodols tiks saglabāts. Komandai ir vienošanās par sadarbības turpināšanu ar aizvadītās sezonas Latvijas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju Mārtiņu Cipuli, kā arī Juri Upīti, Mārtiņu Gipteru, Tomu Bluku, Mārtiņu Poreju.

Vienībai pievienojies arī pieredzējušais centra uzbrucējs Lauris Bajaruns, kurš iepriekšējā sezonu iesāka "Liepājā", bet noslēdza Francijas otrajā līgā. Savukārt ar Jāni Spruktu vēl turpinoties sarunas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu