Somu hokeja talants Laine: Esmu gatavs uz visu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Patriks Laine
Patriks Laine Foto: AP/Scanpix

Talantīgais Somijas hokeja uzbrucējs Patriks Laine aizvien ir bez līgumsaistībām. Viņš gan cer, ka tuvākajā laikā izdosies vienoties ar kādu no Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandām. 

Iepriekšējās trīs sezonas 21 gadu vecais Laine bija viens no Vinipegas "Jets" līderiem, taču pēc pagājušās sezonas palika bez komandas. 

"Neko sliktu par Vinipegu nevaru teikt. Līdz šim viss bijis labi, bet nekad nevar zināt, kas notiks nākotnē. Tas ir bizness," sarunā ar "Sportsnet" sacīja Laine. "Nekad nevari būt drošs par to, kur spēlēsi nākamajā sezonā, tāpēc esmu gatavs uz visu."

Iepriekšējā sezonā Laine 82 regulārā čempionāta spēlēs izcēlās ar 30 vārtu guvumiem un 20 rezultatīvām piespēlēm. Tiesa, tā bija viņa mazrezultatīvākā sezona NHL karjerā. 

"Vasarā esmu daudz trenējies, īpaši pievēršot uzmanību ātrumam. Redzēsim kā būs... Pagaidām palikšu Eiropā, jo man nav līguma. Stresa nav, mani tas pagaidām neuztrauc. Zinu, ja darīšu savu darbu tikpat labi kā iepriekšējos trīs gados, tad nākamsezon kaut kur spēlēšu pavisam noteikti. Es par to galvu nelauzu," teica Laine.  

Laine šobrīd ir ierobežoti brīvā aģenta statusā. 

NHL karjeras laikā Laine trijos regulārajos turnīros guvis 110 vārtus un veicis 74 rezultatīvas piespēles. 

2015. gadā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) draftā Laini izraudzījās Rīgas "Dinamo". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu