Rīgas "Dinamo" jauno sezonu turpina pret Ozoliņu un Ņižņijnovgorodas komandu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" komanda
Rīgas "Dinamo" komanda Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Jaunās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas otro spēli šodien savu līdzjutēju priekšā aizvadīs Rīgas "Dinamo" hokejisti, kas "Arēnā Rīga" uzņems Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandu. Mačs sāksies plkst. 19.30. 

Ģirta Ankipāna vadītā vienība čempionātu sāka pirmdien savā laukumā ar uzvaru 2:1 pār Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto un Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas "Spartak". 

Skaitot kopā ar pārbaudes spēlēm gatavošanās ciklā sezonai, "Dinamo" guva piekto uzvaru pēc kārtas. 

Uz pirmo mājas spēli "Arēnā Rīga" ieradās 9666 līdzjutēju. 

 

"Torpedo" treneru korpusā darbojas bijušais Rīgas "Dinamo" aizsargs, leģendārais Sandis Ozoliņš. Ņižņijnovgorodas vienība čempionāta ievadā ar 2:3 viesos piekāpās Mika Indraša pārstāvētajai Maskavas "Dinamo". 

"Būs jauna diena, un būs jāizcīna jaunas uzvaras. Mūsu mērķis - katru dienu, ar katru spēli kļūt par labāku komandu. Nav svarīgi, spēlē pirmajā vai ceturtajā maiņā, – mēs esam komanda. Mēs esam ļoti spēcīgs kolektīvs, un ar to pretiniekam būs jārēķinās," kluba mājas lapā citēts "Dinamo" uzbrucējs Koltons Gilīss. 

"Torpedo" vienībā šosezon spēlē kādreizējais Rīgas "Dinamo" kanādiešu aizsargs Čejs Genovejs. 

Sestdien "Dinamo" izbraukumā jātiekas ar vārtsargu Jāni Kalniņu un Somijas klubu Helsinku "Jokerit".

Starpsezonā Rīgas "Dinamo" papildinājusi sastāvu ar trim zviedriem - uzbrucējiem Jākobu Berglundu un Dāvidu Ulstremu, kā arī aizsargu Kristoferu Berglundu. Komandai pievienojušies arī amerikāņu aizsargs Bens Māršals un kanādiešu uzbrucējs Kārters Eštons.

 

Rīgas "Dinamo" iepriekšējās piecās sezonās pēc kārtas nespēja kvalificēties KHL izslēgšanas spēļu turnīram. Gagarina kausa izcīņā rīdzinieki spēlējuši piecas reizes - pirmajās četrās sezonās un arī 2013./14. gada sezonā. Labākais rezultāts ir "play-off" otrā kārta 2010. un 2011. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu