Fergusons: Nurmagomedovs cīnās kā slapja sega

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Tonijs Fergusons
Tonijs Fergusons Foto: AP/Scanpix

Bijušais UFC čempions vieglajā svara kategorijā amerikānis Tonijs Fergusons uzskata, ka jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Habibs Nurmagomedovs no Krievijas cīnās kā slapja sega. 

Nurmagomedovs pagājušajās nedēļas nogalē izcīnīja savas karjeras 28. uzvaru, turpinot cīnīties bez zaudējumiem. Viņš "UFC 242" cīņu šovā Abū Dabī trešajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu pieveica amerikāni Dastinu Porjē. 

Fergusona pārstāvji vairākkārt pauduši vēlmi astoņstūrī tikties ar Nurmagomedovu, taču līdz šim par cīņas aizvadīšanu viņi nav spējuši vienoties.

"Kā no mana skatpunkta izskatās Habibs? Slinks un vienmuļš. Viņš piespiež pretinieku pie sienas, uzguļas virsū ar visu svaru, bet neveic aktīvas darbības. Džiu-džitsu to sauc par "slapju segu"," Ziemeļamerikas sporta medijam ESPN sacīja Fergusons. 

Pēc Nurmagomedova pēdējās uzvaras vairāki pazīstami MMA cīkstoņi pauda, ka viņi vēlas astoņstūrī redzēt Fergusona un Krievijas cīkstoņa dueli. 

"Respektēju viņu par šo uzvaru. Viņš ir lielisks cīkstonis, bet mēs saprotam, kā uzlauzt šo kodu, lai varētu tikties ringā," sacīja Fergusons. 

35 gadus vecais Fergusons savas karjeras laikā izcīnījis 25 uzvaras un piedzīvojis trīs zaudējumus. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu