"Dinamo" jaunieguvums Salāks: Esmu noilgojies pēc hokeja

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksanders Salāks
Aleksanders Salāks Foto: hcsibir.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" rindas otrdien oficiāli papildināja čehu vārtsargs Aleksanders Salāks, kurš neslēpa prieku, ka izdevies pievienoties "Dinamo" vienībai. 

32 gadus vecais Salāks pagājušo sezonu pavadīja Jaroslavļas "Lokomotiv" rindās. 

"Ar Rīgas "Dinamo" komandu man bija sarunas jau iepriekš. Esmu ļoti priecīgs, ka beidzot esmu nokļuvis Rīgā," kluba mājas lapā citēts Salāks. "Jā, šobrīd komandai nesekmējas, bet pēc kritumiem vienmēr nāk kāpums. Galvenais ir nenokārt galvu un atdot visus spēkus. Ieguldītais darbs vienmēr nāk atpakaļ."

Salāks "Dinamo" komandā spēlēs ar 53. numuru.

"Rīga ir ļoti laba pilsēta. Līdzjutēji ir skaļi. "Arēnā Rīga" atmosfēra ir lieliska. Pat iepriekš, spēlējot kā pretiniekam, bija ļoti patīkami. Cilvēki šeit ļoti mīl hokeju. Tā ka šajā ziņā man nebija lieki jādomā – braukt vai ne," pastāstīja Salāks. 

Viņš no tribīnēm noskatījās "Dinamo" spēli pirmdien ar ambiciozo Sanktpēterburgas SKA

"Nevaru vien sagaidīt, kad došos uz ledus. Vispirms jāsakārto dažādas lietas – medicīna, papīri. Ar to tiksim galā un ķeršos pie darbiem. Esmu noilgojies pēc hokeja," uzsvēra Čehijas hokejists. 

Tuvākajā laikā Rīgas "Dinamo" atstās vārtsargs Kristers Gudļevskis. Nesen Latvijas vienības rindas papildināja arī krievu vārtu vīrs Andrejs Makarovs. 

Rīgas "Dinamo" ar 11 spēlēs iegūtiem sešiem punktiem ir vājākā komanda Rietumu konferencē un visā līgā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu