Kurucs paliek tukšā; "Nets" pieveic neveiksmīgi spēlējošo "Pelicans"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Trešo uzvaru šosezon Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā pagājušajā naktī (Latvijas laiks) izcīnīja Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets". 

"Nets" basketbolisti savā laukumā ar 135:125 apspēlēja sezonu neveiksmīgi sākušo Ņūorleānas "Pelicans" vienību. 

Kurucs spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, laukumā pavadot septiņas minūtes un piecas sekundes, kuru laikā ar punktiem neatzīmējās, aizmeta garām vienīgo divpunktu metienu, savāca divas atlēkušās, pārtvēra vienu pretinieka piespēli, divreiz kļūdījās, vienreiz pārkāpa noteikumus un maču noslēdza ar +/- rādītāju 2. 

Uzvarētāju sastāvā 39 punktus iemeta un deviņas rezultatīvas piespēles izpildīja Kairijs Ērvings, bet 23 punktus pievienoja Keriss Leverts. 

Tikmēr "Pelicans" labākais punktu guvējs bija Brendons Ingrams, kurš pretinieku grozā iemeta 40 punktus, kas ir viņa karjeras rezultativitātes rekords. 

Nākamo spēli "Nets" aizvadīs sestdien, kad viesos spēkiem mērosies ar Portlendas "Trail Blazers" komandu. Arī pēc tam četri mači Bruklinai paredzēti izbraukumā. 

21 gadu vecais Kurucs šosezon vidēji spēlē guvis 2,3 punktus un savācis 2,7 atlēkušās bumbas. 

Bruklinas vienība šosezon septiņās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras un piedzīvojusi četrus zaudējumus. Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā "Nets" ieņem 8. pozīciju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu