NBA konferenču līderes pagarina uzvaru sērijas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) konferenču līderes Losandželosas "Lakers" un Milvoki "Bucks" pagarinājušas savas uzvaru sērijas.

"Lakers" aizvadītajā naktī izbraukumā ar rezultātu 109:108 uzveica Memfisas "Grizzlies", izcīnot 7. uzvaru pēc kārtas.

Uzvarētāju sastāvā Lebrons Džeimss guva 30 punktus, bet Entonijs Deiviss izcēlās ar 22 punktiem un 5 bloķētiem metieniem.

Memfisas kluba sastāvā līgas debitants Dža Morants guva 26 punktus un pārtvēra 5 bumbas, 21 punktu iemeta Džejs Krauders, bet 20 pievienoja Džarens Džeksons.

"Lakers" šosezon izcīnījusi 14 uzvaras un cietusi tikai 2 zaudējumus, stabili ieņemot līderpozīciju Rietumu konferences turnīra tabulā.

17 gadu ilgajā spēlētāja karjerā Džeimsa pārstāvētajām komandām līdz šim nekad nebija izdevies tik labs sezonas sākums. 2016./17. gada sezonas ievadā Klīvlendas "Cavaliers" bilance pēc 16 spēlēm bija 13-3.

Citā spēlē Milvoki "Bucks" aizvadītajā naktī savā laukumā ar 104:90 pārspēja Detroitas "Pistons".

Arī Austrumu konferences līdere "Bucks" uzvaru sēriju pagarinājusi līdz 7 panākumiem.

Uzvarētāju sastāvā grieķis Jannis Adetokunbo jau 16. spēli pēc kārtas izcēlās ar "double-double" - viņa kontā 28 punkti un 10 atlēkušās bumbas.

"Pistons" sastāvā rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Deriks Rouzs, bet Andrē Dramonds izcēlās ar 12 punktiem un 17 pie groziem izcīnītām bumbām.

Detroita spēlēja bez komandas līdera Bleika Grifina, kurš šosezon piedalījies tikai 4 mačos.

"Bucks" ar uzvaru un zaudējumu bilanci 13-3 patlaban ir Austrumu konferences kopvērtējuma līdere.

Jau vēstīts, ka Čikāgas "Bulls" līderis Zeks Lavīns aizvadītajā naktī guva 49 punktus, teju atkārtoja NBA rekordu un spēles beigās iemeta uzvaru nesošo tālmetienu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu