Rīgas "Dinamo" uzņem Kuldu un "Severstaļ"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien savā laukumā aizvadīs Rīgas "Dinamo" komanda, kas "Arēnā Rīga" uzņems Artūra Kuldas pārstāvēto Čerepovecas "Severstaļ". Mačs sāksies plkst. 19.30. 

Ģirta Ankipāna vadītajai "Dinamo" komandai šī būs trešā mājas spēle pēc kārtas. Iepriekšējā mačā rīdzinieki cieta smagu sakāvi, ar rezultātu 0:7 piekāpjoties Jāņa Kalniņa pārstāvētajai Helsinku "Jokerit" no Somijas. 

"Severstaļ" uz Rīgu devās no Čerepovecas, kur ar 2:1 iepriekšējā spēlē pārspēja Tālo Austrumu vienību Habarovskas "Amur". 

Kulda šosezon paguva uzspēlēt "Dinamo" sastāvā, bet decembra izskaņā viņš pievienojās "Severstaļ" sastāvam. 

Līdz šim aizsargs Krievijas komandas rindās piedalījies trijos mačos un ar rezultativitāti nav atzīmējies, bet nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +1. 

Savainojuma dēļ "Dinamo" nevar palīdzēt Kristaps Zīle un vārtsargi Aleksanders Salāks, Andrejs Makarovs. Tāpēc pirmā numura vieta vārtos pēdējās spēlēs uzticēta 19 gadus vecajam Jānim Vorim. 

"Severstaļ" turpina cīņa par iekļūšanu Rietumu konferences spēcīgāko astoņu komandu skaitā, kas sezonu turpinās Gagarina kausa izcīņā. 

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Severstaļ" 45 spēlēs iekrājusi 39 punktus, kas dod 10. pozīciju, kamēr "Dinamo" ar tikpat mačos iekrātu 31 punktu ieņem 11. vietu. 

Nākamo spēli "Dinamo" hokejisti aizvadīs svētdien izbraukumā, Ufā spēkojoties ar vietējo "Salavat Julajev". Pēc tam sekos mačs Sanktpēterburgā pret ambiciozo SKA. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu