Bertāns un Pasečņiks kopā samet 23 punktus "Wizards" sagrāvē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns Pret Normanu Pouel
Dāvis Bertāns Pret Normanu Pouel Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolisti Dāvis Bertāns un Anžejs Pasečņiks piektdien guva attiecīgi 12 un 11 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kurā Vašingtonas "Wizards" komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Wizards" viesos ar rezultātu 111:140 (26:38, 25:27, 25:35, 35:40) zaudēja NBA čempionei Toronto "Raptors".

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 27 minūtes un 37 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no 11 tālmetieniem un trīs no četriem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, pieļāva četras kļūdas un četras reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par 14 punktiem mazāk nekā ielaida.

Pasečņiks šajā mačā laukumā pavadīja 23 minūtes un 14 sekundes, kuru laikā realizēja četrus no sešiem divpunktu metieniem un trīs no pieciem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un pieļāva divas kļūdas. "Wizards" ar Pasečņiku laukumā iemeta par 22 punktiem mazāk nekā ielaida.

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Trojs Brauns, kurš arī izcīnīja astoņas bumbas zem groziem un veica vienu rezultatīvu piespēli.

"Raptors" vienībā 28 punktus guva Normens Pauels.

"Wizards" ar 13 uzvarām 41 spēlē ieņem 12.vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu