Bertāns lielisks no tālās distances; "Wizards" zaudē līgas pastarītei

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien guva 19 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kurā viņa Vašingtonas "Wizards" komanda piedzīvoja zaudējumu. Anžejs Pasečņiks laukumā neizgāja.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 117:125 (36:40, 27:32, 23:27, 31:26) zaudēja Goldensteitas "Warriors", kas ir līgas vājākā komanda. 

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 32 minūtes un divas sekundes, kuru laikā realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem, piecus no septiņiem tālmetieniem un divus no trim soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, veica piecas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, pieļāva vienu kļūdu un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par 11 punktiem vairāk nekā ielaida.

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 43 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja divas bumbas zem groziem un veica sešas rezultatīvas piespēles.

Bertāns bija savas komandas otrs rezultatīvākais spēlētājs. Rui Hačimura un Tomass Braients iemeta pa 11 punktiem. 

"Warriors" vienībā 30 punktus guva Aleks Bērkss, bet Glens Robinsons pievienoja 22 punktus un septiņas rezultatīvas piespēles. 

Nākamo maču Vašingtonas vienība aizvadīs savā laukumā naktī uz sestdienu (Latvijas laiks), kad uzņems Kristapu Porziņģi un Dalasas "Mavericks". 

"Wizards" ar 17 uzvarām 49 spēlēs ieņem 11.vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu