Bokseris Vailders atklāj, ka gandrīz izdarījis pašnāvību

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Deontejs Vailders
Deontejs Vailders Foto: AFP / Scanpix

Amerikāņu bokseris Deontejs Vailders, kurš ir pašreizējais WBC pasaules smagsvaru čempions, atklājis, ka jaunībā nebijis tālu no tā, lai izdarītu pašnāvību.

2005. gadā Vailderam piedzima meita Neija, kurai tika diagnosticēta muguras smadzeņu anomālija. Bokserim nebija līdzekļu, lai samaksātu par meitiņas ārstēšanu.

"Sliktākais brīdis manā dzīvē bija pirms daudziem gadiem, kad 2005. gadā piedzima meita. Gadu vēlāk man kļuva ļoti smagi, līdz es pazaudēju ģimeni. Viss aizgāja tik tālu, līdz es rokā turēju pistoli un biju gatavs izdarīt pašnāvību," izdevumā "Mirror" citēts amerikāņu bokseris. 

Šā gada 22. februārī Vailders Lasvegasā aizvadīs revanša cīņu pret skandalozo britu Taisonu Fjūriju. 

"Šīs domas ienāk prātā - mēs visi esam cilvēki. Šādas domas ienāk prātā ikvienam, kurš piedzīvo depresiju, kaut ko pārdzīvo. Tad domājat, ka vienīgais veids, kā to visu izbeigt, ir pašnāvība. Tu nedomā par kādu citu, bet tikai par sevi un notiekošo. Nedomā arī to, kā tas ietekmēs jūsu mīļotos cilvēkus," teica Vailders. 

34 gadus vecais Vailders savas karjeras laikā uzvarējis 42 no 43 cīņām, 41 dueli noslēdzot ar nokautu, bet viens mačs noslēdzies neizšķirti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu