Lilards izlaidīs NBA Visu zvaigžņu spēli un tālmetienu konkursu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Damjans Lilards
Damjans Lilards Foto: AFP/SCANPIX

Portlendas "Trail Blazers" līderis Damjans Lilards savainojuma dēļ nepiedalīsies gaidāmajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēlē un tālmetienu konkursā, vēsta līga. 

Lilards kājas traumas dēļ nespēja pabeigt iepriekšējo maču, kurā viņa pārstāvētā "Trail Blazers" ar 104:111 piekāpās Memfisas "Grizzlies". 

NBA Visu zvaigžņu spēles nedēļas nogale tiks aizvadīta no 14. līdz 16. februārim Čikāgā. 

"Man jādomā par nākotni. Zvaigžņu spēle ir forši, bet pirmajā vietā ir veselība," ESPN sacīja Lilards. "Ceru, ka manu vietu Lebrona komandā ieņems kāds, kurš to ir pelnījis, bet netika sastāvā. Piemēram, Devīns Bukers no Fīniksas "Suns" komandas."

Ceturtdien Lilardam tiks veikta padziļināta medicīniskā pārbaude, pēc kuras kļūs zināms, kad viņš varētu atgriezties laukumā. 

Lilards bija viens no Dāvja Bertāna (Vašingtonas "Wizards") konkurentiem trīspunktu metienu konkursā. Tajā piedalīsies arī Badijs Hīlds (Sakramento "Kings"), Devonte Greiems (Šarlotas "Hornets"), Dankans Robinsons (Maiami "Heat"), Trē Jangs (Atlantas "Hawks"), Zeks Lavīns (Čikāgas "Bulls") un Džo Heriss (Bruklinas "Nets").

Tālmetienu konkurs paredzēts 15. februārī.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu