Protapovičs: Līdzjutēji bija pelnījuši uzvaru (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Protapovičs
Aleksandrs Protapovičs Foto: "Dinamo Rīga"

Rīgas "Dinamo" līdzjutēji bija pelnījuši komandas uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas pēdējā mājas spēlē, uzskata vienības uzbrucējs Aleksandrs Protapovičs.

Rīgas "Dinamo" pirmdien savā laukumā pārtrauca 13 zaudējumu sēriju, pārspējot Jekaterinburgas "Avtomobilist" ar rezultātu 2:1 (0:1, 1:0, 1:0).

Uzvarētāju komandas labā vārtus guva krievu uzbrucēji Kirils Sļepecs un Aleksandrs Protapovičs.

"Spēle bija līdzīga. Abas komandas rādīja atzīstamu sniegumu. Patīkami, ka spējām nosargāt uzvaru," kluba mājaslapā intervijā citēts Protapovičs.

Sezonas sākumā Protapovičs aizvadīja divas spēles "Avtomobilist" rindās.

"Protams, šādas spēles ir īpašas un nedaudz izceļas uz pārējo fona. Vienmēr gribi parādīt savu labāko sniegumu pret saviem draugiem un labiem paziņām. Ceru, ka šodien tas izdevās.”

Kaut arī Rīgas "Dinamo" komandai šī sezona ir neveiksmīga, līdzjutēji mājas spēles tomēr apmeklē regulāri. Uz sezonas pēdējo mājas spēli "Arēnā Rīga" ieradās 5234 skatītāji.

"Tas ir ļoti smags laiks komandai. Bija vairākas spēles, kur mēs piekāpāmies mača izskaņā vai papildlaikā. Tas ir ļoti sāpīgi, kad centies, bet beigās tomēr negūsti panākumu. Līdzjutēji bija pelnījuši uzvaru. Viņi mūs atbalstīja ļoti grūtā posmā. Ļoti centāmies viņus šodien iepriecināt."

Rīgas "Dinamo" ar 37 punktiem 58 mačos ieņem priekšpēdējo 11. vietu Rietumu konferences turnīra tabulā, savukārt "Avtomobilist" ar 72 punktiem 59 dueļos ir ceturtā Austrumos un nodrošinājusi vietu Gagarina kausa izcīņā.

Rīdziniekiem šosezon KHL atlikušas četras izbraukuma spēles:

  • 20. februārī pret Habarovskas "Amur";
  • 22. februārī pret Vladivostokas "Admiral";
  • 24. februārī pret Pekinas "Kuņluņ Red Star";
  • 26. februārī pret Novosibirskas "Sibirj".
Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu