VIDEO Kā tieši kamaniņu braucēji trenējas pandēmijas laikā?

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: kamanas.lv

Kamaniņu braucēji turpina aktīvi trenēties, taču daudziem no jums varbūt ir radies jautājums: kā?

Latvijā ir slēgtas sporta zāles, peldbaseini, nenotiek nodarbības un treniņi, taču, pateicoties veiksmīgai sadarbībai ar AS Capital, katram nacionālās izlases dalībniekam ir sporta pulkstenis un informācija par treniņu izpildi tiek nosūtīta treneriem. Katru nedēļu fiziskās sagatavotības treneris dod norādes par treniņu programmu, vēsta Latvijas Kamaniņu sporta federācija (LKSF).

Šobrīd aktuāli ir izmantot labo laiku un veikt kardiotreniņus ārā (skriešana vai velobraukšana), aktīvi tiek kontrolēts pulss, tā nepieciešamos rādījumus izvirza treneris. Treniņa otrajā daļā fokuss tiek vērsts uz korsetes muskuļu nostiprināšanu, pildot trenera ierakstīto vingrinājumu video. Nedrīkst aizmirst, ka efektīvs un drošs treniņš sevī iekļauj iesildīšanos un atsildīšanos, tādēļ treniņa noslēdzošajā daļā tiek veikta stiepšanās un atsildīšanās.

Atskaites informācija tiek nosūtīta treneriem, tā tiek analizēta, lai sekotu līdzi sportistu individuālajai attīstībai un novērstu kļūdas, kas radušās individuālo treniņu procesu laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu