Daugaviņš: Pie Skudras trīs sezonas Ņižņijnovgorodā bija spilgtas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Kaspars Daugaviņš nākamo sezonu aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Maskavas apgabala "Vitjaz". Viņš pastāstīja, ka pirms tam KHL čempionātā trīs spilgtas sezonas spēlēja Pētera Skudras vadībā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienībā. 

"Skudras vadībā trīs sezonas Ņižņijnovgorodā bija spilgtas. Katrs treneris ir interesants," "Vitjaz" kluba mājas lapā citēts Daugaviņš. "Viņš parāda sava emocijas, citam tās izpaužas mazāk." 

Iepriekš izskanēja ziņas, ka Skudra ir viens no galvenā trenera amata kandidātiem Rīgas "Dinamo".  

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandā Daugaviņš bija viens no komandas līderiem, bet savu labāko sezonu aizvadīja pagājušajā sezonā, kad pārstāvēja Maskavas "Spartak", kas uzbrucējam jaunu līgumu nepiedāvāja. 

Aizvadītajā sezonā latviešu uzbrucējs 59 mačos KHL regulārajā čempionātā izcēlās ar 40 rezultativitātes punktiem (19 vārti + 21 piespēles). "Spartak" sastāvā viņš bija labākais vārtu guvējs un otrs rezultatīvākais spēlētājs.

"Esmu strādājis ar daudziem Latvijas treneriem. Ar Vītoliņu [Harijs], kurš bija Znaroka [Oļegs] asistents, bet Maskavas "Dinamo" bija galvenais treneris. 2012./2013. gada sezonā NHL lokauta laikā Rīgā spēlēju pie Arta Ābola. Sanāca arī uzspēlēt pret Mitišču "Atlant", kuru toreiz pārstāvēja Sandis Ozoliņš," pastāstīja Daugaviņš. 

Ar "Vitjaz" komandas galveno treneri Mihailu Kravecu viņš vēl nav iepazinies, bet cer to izdarīt tuvākajā laikā. 

"Ir trenera norādījumi un man tos jācenšas izpildīt. Esmu pie tā pieradis, tā jebkuram spēlētājam vajadzētu attiekties. Ir reizes, kad lēmums jāpieņem nekavējoties. Nostrādā instinkti, galvenais, lai tas notiek komandas interesēs," teica Daugaviņš. 

"Spartak" vienībā Daugaviņš nospēlēja divas sezonas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu