Jānis Ikaunieks turpina precīzi sist ar galvu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Ikaunieks
Jānis Ikaunieks Foto: www.godset.no

Latvijas futbolists Jānis Ikaunieks, gatavojoties Norvēģijas čempionāta sezonai, jau trešajā pārbaudes spēlē pēc kārtas guvis vārtus ar galvu, vēsta uzbrūkošā pussarga pārstāvētais klubs Drammenes "Stromsgodset".

"Stromsgodset" otrdien ar rezultātu 3:0 (0:0) pārspēja Norvēģijas pēc spēka otrās līgas komandu "Raufoss IL". Ikaunieks ar precīzu sitienu izcēlās spēles 75. minūtē, tobrīd panākot savai komandai divu vārtu pārsvaru.

Latvijas futbolists jau trešajā pārbaudes spēlē pēc kārtas guva vārtus, turklāt visi trīs precīzie sitieni izdevušies ar galvu. Visos trīs mačos, kuros Ikaunieks guva vārtus, "Stromsgodset" komanda izcīnīja uzvaru. 

Ikaunieks pēc iepriekšējā pārbaudes mača atzina, ka ar galvu viņš vārtus gūst salīdzinoši reti. "Nav nozīmes, kā gūstu vārtus - ar galvu, kāju vai plecu. Ja mēs uzvaram, tad viss ir labi."

Norvēģijas čempionāts sāksies 16. jūnijā, bet Ikaunieka komanda sezonas pirmo spēli aizvadīs dienu vēlāk. "Stromsgodset" pagājušajā sezonā ieguva 11. vietu starp 16 komandām.

25 gadus vecā Ikaunieka rēķinā ir 26 spēles un trīs gūti vārti Latvijas izlases rindās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu