"Lakers" sezonu Orlando plāno turpināt ar pieredzējušo Smitu sastāvā

Papildināts
LETA/ESPN
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Losandželosas "Lakers" sezonu Orlando plāno turpināt, sastāvā iekļaujot pieredzes bagāto Ērlu Džozefu Smitu, vēsta ESPN.

(Pievienota 9.-13.rindkopa.)

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis, atsaucoties uz klubam tuvu stāvošiem avotiem, ziņo, ka "Lakers" drīzumā būs parakstījusi līgumu ar 34 gadus veco Smitu, kurš NBA laukumos nav redzēts kopš 2018.gada.

Losandželosas vienība pastiprinājumu alkst kopš brīža, kad starta piecinieka spēlētājs Eiverijs Bredlijs paziņoja, ka nedosies uz Orlando, lai piedalīties NBA sezonas atlikušajā daļā.

Smits un "Lakers" tikpat kā jau noslēguši līgumu, tik atlicis uzvilkt pēdējos parakstus.

Pieredzējušais basketbolists pēdējo reizi NBA spēlēja 2018.gadā, kad pārstāvēja Klīvlendas "Cavaliers" vienību. Viņš jau februārī trenējās kopā ar "Lakers", bet vienība noslēdza līgumu ar aizsargu Dionu Veitersu. 

Tāpat vienai no līgas spēcīgākajām komandām šosezon vēl palīdzēs pieredzējušais Reidžons Rondo. Paredzams, ka Eiverija nastu uz saviem pleciem nāksies iznest Aleksam Karuso un Kentaviosam Kaldvelam-Poupam.

Smits NBA kopumā aizvadījis 15 sezonas. 2004.gadā viņu draftā izraudzījās Ņuorleānas komanda. Karjeras laikā Smits arī spēlējis Denveras "Nuggets" un Ņujorkas "Knicks", kuras sastāvā 2013.gadā saņēmu balvu kā labākais līgas sestais spēlētājs.

2016.gadā Smits kopā ar savu topošo komandas biedru Lebronu Džeimsu kļuva par NBA čempionu "Cavaliers" sastāvā.

Tikmēr "Cavaliers" komandai tuvu stāvoša persona "Associated Press" atklāja, ka tuvākajā laikā klubs paziņos par noslēgtiem līgumiem ar Džordanu Belu un Dīnu Vaitu.

Līgums ar brīvo aģentu Belu noslēgts uz divām sezonām, bet šosezon lielākoties attīstības līgā spēlējošais Vaits ticis pie vairāku gadu līguma.

Bels NBA draftā tika izraudzīts 2017.gadā un kopš tā laika 154 spēles paspējis aizvadīt, pārstāvot Memfisas "Grizzlies", Goldensteitas "Warriors" un Minesotas "Timberwolves" klubus.  

Savukārt Vaits komandas vadībai iepaticies sava daudzveidīgā spēles stila dēļ.

"Cavaliers" ir viena no astoņām komandām, kas nepiedalīsies sezonas atlikušajā daļā.

Spēlētāju pārejas NBA atļautas līdz 1.jūlijam, bet sešas dienas vēlāk klubiem jau jāierodas Orlando, kur  paredzēts sezonas noslēgums.

NBA sezona atsāksies 31.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu