Medijs pauž uzslavas Bļugeram par statistikas rādītājiem šosezon NHL

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers, kurš pārstāv Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Pitsburgsas "Penguins", izpelnījies uzslavas par saviem statistikas rādītājiem.

Portāls "pensburgh.com" vēsta, ka "Penguins" kapteinis kanādiešu uzbrucējs Sidnijs Krosbijs ir labākais momentu izveidotājs vārtu priekšā šosezon visā līgā.

Tas gan nav pārsteigums, jo Krosbijs ir viens no labākajiem hokeja uzbrucējiem pasaulē, taču augsto piekto vietu šajā rādītājā negaidīti ieņem Bļugers.

"Tedija Bļugera ierindošanās piektajā vietā visā līgā ir visai iespaidīga un pārsteidzoša," raksta "pensburgh.com" apskatnieks Hūkss Orpiks (Hooks Orpik).

"Bļugers guvis deviņus vārtus un veicis 13 rezultatīvas piespēles šosezon 69 mačos. Visi deviņi vārti gūti spēlē pieci pret pieci, kas ir dalīts sestais labākais rādītājs komandā starp uzbrucējiem. Nav slikti ceturtās maiņas centra uzbrucējam."

NHL apskatnieks uzskata, ka Bļugers varētu kļūt par trešās maiņas centra uzbrucēju, ja viņš mazliet "zibenīgāk" kustinātu rokas.

"Pārvaldot ripu, viņš uzņemas lielāku atbildību nekā tipisks ceturtās maiņas uzbrucējs, bet būtu vēlams mazliet papildināt uzbrukuma arsenālu."

NHL mājaslapā apskatnieks Džons Leins (Jon Lane) prognozē, ka Bļugers komandas treniņnometnē un sezonas turpinājumā spēlēs ceturtajā maiņā kopā ar uzbrucējiem Zeku Estonu-Rīzi un Brendonu Tanevu.

Sezonas turpinājuma sākums ar 24 NHL klubu dalību plānots 1.augustā, spēles aizvadot Kanādas pilsētās Toronto un Edmontonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu