Pagaidām nav konkrēta plāna, cik bieži Rīgas "Dinamo" hokejistiem veikt Covid-19 testus

CopyDraugiem X Whatsapp
Gints Meija.
Gints Meija. Foto: www.dinamoriga.eu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" vadībai pagaidām vēl nav konkrēta plāna, cik bieži spēlētājiem veikt Covid-19 testus, trešdien medijiem sacīja kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

"Dinamo" trešdien sabiedrību iepazīstināja ar komandas jauno galveno treneri Pēteri Skudru, bet uz žurnālistu jautājumiem atbildes sniedza arī Savickis.

Uz TVNET jautājumu, vai jau ir izstrādāts plāns Covid-19 testu veikšanai treniņnometnes laikā, Savickis nesniedza apstiprinošu atbildi.

"Mums ir ārstu komanda, kas seko visam līdzi. Šie speciālisti to visu arī regulēs. Zinu, ka Pēteris vēlētos piesaistīt dažus spēlētājus no Amerikas, jau runājām par konkrētiem uzvārdiem, bet ir tehniskas problēmas.

Tiem spēlētājiem, arī no Krievijas, 14 dienas pēc iebraukšanas Latvijā jāpavada karantīnā. Negribētu, lai tas ietekmē Pētera spēlētāju izvēli, bet tas tā var notikt," stāstīja Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs.

Savickis arī pastāstīja, ka komandas kopējais budžets nākamajā sezonā varētu sarukt par 30 līdz 40%, salīdzinot ar pērno sezonu.

Tiesa, 2021.gada sākumā Rīgā paredzētā KHL Zvaigžņu spēle nebūšot slogs "Dinamo" budžetam.

"Tam ir atsevišķi sponsori un budžets. Ceram arī uz KHL finansiālo atbalstu. Bija ideja Zvaigžņu spēli rīkot zem klajas debess, bet nolēmām neriskēt, zinot Latvijas klimatu. Spēle notiks "Atēnā Rīga"," sarunā ar TVNET sacīja Savickis.

Iepriekšējās sezonās "Dinamo" budžets bija aptuveni 11 miljoni eiro. 

Nākamo KHL sezonu paredzēts uzsākt 2. septembrī.

"Dinamo" Gagarina kausa izcīņai nav kvalificējusies sešus gadus pēc kārtas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu