Porziņģis: Izslēgšanas spēlēs centīsimies sacelt troksni

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Twitter: @dallasmavs

Dalasas "Mavericks" komanda turpina gatavoties Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta turpinājumam. Viens no vienības līderiem Kristaps Porziņģis cer, ka "Mavericks" izslēgšanas spēlēs liks par sevi runāt. 

Porziņģis sestdien aizmirsa veikt Covid-19 testu, kā rezultātā NBA viņam piesprieda 24 stundas karantīnā. Līdz ar to Latvijas spēka uzbrucējs/centra spēlētājs izlaida pārbaudes spēli ar Indiānas "Pacers". 

"Zaudēju vienu dienu būt kopā ar komandas biedriem, īpaši jau spēles dienu," kluba mājas lapā citēts Porziņģis. "Tas bija sāpīgi. Turpmāk būšu uzmanīgāks un centīšos, lai tā vairs neatkārtotos."

Pirmdien Porziņģis atgriezās "Mavericks" rīcībā un piedalīsies komandas noslēdzošajā pārbaudes spēlē pret Filadelfijas "76ers". Šis mačs pēc Latvijas laika tiks aizvadīts naktī uz trešdienu. 

Dalasas komandas galvenais treneris Riks Kārlails izteicās, ka Porziņģis pietrūcis spēlē pret "Pacers". "Pats par sevi saprotams, ka Kristapa un Lukas Dončiča sinerģija mūsu komandai ir ļoti svarīga," norādīja treneris. 

Pirmajā pārbaudes spēlē pret Losandželosas "Lakers" abiem "Mavericks" līderiem neiznāca laukumā kopā pavadīt tik daudz laika, cik vēlētos, jo Porziņģis ātri sakrāja piecas personiskās piezīmes. Viņš nospēlēja vien 15 minūtes. 

"Mēs nekoncentrējamies uz pretinieku sniegumu," teica Porziņģis. "Koncentrējamies uz savu un cenšamies kļūt labāki katrā elementā, katrā treniņā un gribam atsākt sezonu un izslēgšanas spēles, cik vien labā kondīcijā iespējams. Cenšamies sagatavoties, lai būtu visaugstākajā līmenī, lai varētu sacelt troksni "play off"."

Regulārajā čempionātā "Mavericks" vēl aizvadīs astoņas spēles, pēc tam sāksies izslēgšanas turnīra mači. 

"Esam patīkami satraukti," norādīja Porziņģis. "Mums patīk sacensties, mēs mīlam basketbolu."

NBA regulārā sezona Covid-19 pandēmijas dēļ tika pārtraukta 12. martā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu