Britu bokseris guvis lielu mācību pēc 30 sparinga raundiem ar Briedi (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: Ieva Makare/LETA

Kriss Bilems-Smits guvis lielu mācību pēc 30 sparinga raundiem ar Mairi Briedi, portālam "Boxing Scene" pastāstījis Lielbritānijas bokseris.

30 gadus vecais britu bokseris profesionāļa karjerā izcīnījis 10 uzvaras (9 nokauti) un cietis vienu zaudējumu.

Bilems-Smits februārī divas nedēļas pavadīja Rīgā, aizvadot 30 sparinga jeb treniņu ciņu raundus ar Briedi.

"Es tur ļoti daudz iemācījos," sacīja Bilems-Smits. "Viņš sevi ir pierādījis augstākajā līmenī. Varētu teikt, ka viņš sagādāja (Oleksandram) Usikam karjeras grūtāko cīņu."

"BoxRec" reitingā Briedis ir pirmā smagā svara kategorijas (līdz 90,7 kg) līderis, bet Bilems-Smits ierindojas 37. pozīcijā.

"Viņš ir sīksts zellis un lika man kārtīgi pastrādāt. Man nācās adaptēties un kārtīgi piedomāt sparingos. Jūtu, ka tajās divās nedēļās ļoti progresēju kā cīkstonis," teica Bilems-Smits. 

"Tas bija kā aizvadīt vēl vienu cīņu, jo atrodies ārzemēs un smagi strādā. Varbūt tas bija pat vērtīgāk nekā manas pirmās septiņas cīņas kopā. Tā man bija lieliska pieredze. Nācās būt pacietīgam un gaidīt īstos brīžus, kad izdarīt sitienus."

Bilems-Smits gatavojas cīņai 7. augustā Brentvudā (Lielbritānija) pret savu tautieti Neitanu Torliju, kurš karjerā ir nepārspēts - 14 uzvaras (6 nokauti).

Savukārt Briedis gatavojas duelim pret Kubas bokseri Junielu Dortikosu, taču joprojām oficiāli nav paziņots cīņas datums un vieta.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu