Adetokunbo un Vučevičam pa 31 punktam "Bucks" uzvarā pār "Magic"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Jannis Adetokunbo "Bucks" un Nikola Vučevičs "Magic" rindās pirmdien sakrāja pa 31 punktam Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēlē, kurā Milvoki "Bucks" pārspēja Orlando "Magic", sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 3-1.

"Bucks" uzvarēja ar rezultātu 121:106 (22:18, 36:34, 26:29, 37:25), Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3-1.

Jannis Adetokunbo guva 31 punktus un izcīnīja 15 atlēkušās bumbas, kā arī astoņas reizes rezultatīvi piespēlēja. "Bukiem", kuriem 11 spēlētāji izcēlās ar gūtajiem punktiem, Kriss Midltons arī pievienoja "double-double" - 21 punkts un desmit atlēkušās bumbas.

Pretinieku rindās Nikola Vučevičs arī sakrāja "double-double" - 31 punkts, 11 atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles, bet vēl četri spēlētāji guva vairāk par desmit punktiem, Terensam Rosam 19 punktiem pievienojot arī astoņas atlēkušās bumbas.

Jau ziņots, ka Rietumu konferences ceturtdaļfināla piektā spēle starp Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks" un Losandželosas "Clippers" notiks otrdien.

Sērijā līdz četrām uzvarām šobrīd ir  neizšķirts 2-2.

Savukārt Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" jau var gatavoties nākamajai sezonai pēc zaudējuma sērijā ar 0-4 pret čempioni Toronto "Raptors".

NBA sezona turpinās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando. NBA vienības pirms izslēgšanas spēlēm aizvadīja astoņus mačus, lai noskaidrotu galīgo vietu sadalījumu pirms izslēgšanas spēļu sākuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu