"Jokerit" ģenerālmenedžeris: Pieļāvu domu, ka kas tāds var notikt

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Helsinku "Jokerit" hokejisti
Helsinku "Jokerit" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Helsinku "Jokerit" ģenerālmenedžeris Jarri Kurri jau iepriekš pieļāva domu, ka šosezon vienības spēles var tikt pārceltas koronavīrusa pandēmijas dēļ.

Somijā "Jokerit" komandas dalībniekiem piemērota 14 dienu karantīna. Tas nozīmē, ka nākamās piecas Helsinku vienības spēles tiks pārceltas uz vēlāku laiku, ieskaitot tikšanos ar Kazaņas "Ak Bars", kurai vajadzēja notikt 11. septembrī.

"Jokerit" kluba vadība šo lēmumu skaidro ar Somijas varas iestāžu nostāju.

Helsinku kluba ģenerālmenedžeris Jarri Kurri Somijas medijam "mtvuutiset.fi" paudis, ka ar šādu scenāriju jau laikus rēķinājies.

"Žēl, ka tā noticis, bet ar to jau rēķinājos. Jāsamierinās. Nav jēgas satraukties, jāskatās uz priekšu. Šī karantīna ir mums mests izaicinājums, bet ar to ir jāsadzīvo," pauda ļeģendārais Kurri.

9. septembrī "Jokerit" komanda savā laukumā spēkojās ar Ņižnekamskas "Ņeftehimik", kurai Rīgā atklāti četri Covid-19 saslimšanas gadījumi. Šā iemesla dēļ pārcelta piektdien paredzētā Rīgas "Dinamo" un "Ņeftehimik" spēle.

"Jokerit" hokejisti, kuri trešdien piedalījās mačā pret "Ņeftehimik", uzskatāmi par pakļautiem koronavīrusam. Jānis Kalniņš šajā mačā atradās rezervē. 

Ceturtdien "Jokerit" pārstāvji veikuši Covid-19 testu un visi rezultāti izrādījušies negatīvi, teikts kluba paziņojumā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu