Medijs: Fjūrijs decembrī cīnīsies pret nepārspētu Vācijas bokseri

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

WBC pasaules čempions boksā smagsvaru kategorijā Taisons Fjūrijs no Lielbritānijas nākamo cīņu aizvadīšot pret Agitu Kabajelu no Vācijas, vēsta "The Athletic".

Fjūrijs oktobrī paziņoja, ka 5. decembrī Londonā viņš aizvadīs nākamo cīņu, taču pretinieku nenosauca.

"The Athletic" vēsta, ka Fjūrijam pretī stāsies 28 gadus vecais Vācijas pārstāvis Kabajels, kurš karjerā 20 cīņās guvis 20 uzvaras (13 nokauti).

Par nozīmīgāko Kabajela uzvaru var uzskatīt panākumu pret britu Dereku Čizoru, kurš sīvā cīņā pagājušajā nedēļā piekāpās ukrainim Oleksandram Usikam.

32 gadus vecā Fjūrija kontā ir 30 uzvaras (21 nokauts) un viens neizšķirts, bet zaudējuma rūgtumu viņš vēl nav piedzīvojis.

Iepriekš bija paredzēts, ka Fjūrijs aizvadīs trešo dueli pret ASV bokseri Deonteju Vailderu, tomēr brits no šā dueļa izvairās.

2018. gada decembrī Vaildera un Fjūrija cīņa noslēdzās neizšķirti, bet šā gada februārī otrajā duelī uzvaru izcīnīja Lielbritānijas bokseris ar tehnisko nokautu, jo ASV cīkstoņa treneris Marks Brelands padevās, ringā izmetot dvieli.

Fjūrijs vienojies par divām cīņām 2021. gadā pret WBA "Super", IBF, WBO un IBO pasaules čempionu Entoniju Džošua no Lielbritānijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu