Serēnas Viljamsas aģents atklāj, kā tenisiste pārdzīvo zaudējumus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Serēna Viljamsa
Serēna Viljamsa Foto: Reuters/ScanPix

Titulētās amerikāņu tenisistes Serēnas Viljamsas aģents Džilss Smolers atklājis, kā sportiste pārdzīvo piedzīvotos zaudējumus tenisa kortā. 

39 gadus vecā Viljamsa tiek uzskatīta par vienu no visu laiku labākajām tenisistēm pasaulē. Savas garās karjeras laikā viņa izcīnījusi 23 "Grand Slam" titulus, kas ir visvairāk mūsdienu tenisā. 

"Kad Serēna trenējas, tas ir viss, par ko viņa domā. Kad viņa zaudē svarīgu maču, tas viņai ir liels trieciens. Viņa var kļūt ļoti drūma, nebūt savā ādā. Viņai nepieciešams laiks, lai pabūtu vienatnē. Tomēr viņa nevar atļauties pazust uz ilgu laiku, jo ir māte," izdevums "Fast Company" citē Smolera izteikumus. 

Viljamsa ir viena no vislabāk pelnošajām pasaules sportistēm. Turnīru prēmijas vien viņa nopelnījusi vairāk nekā 93 miljonus ASV dolāru. 

Arī pati Viljamsa apstiprina, ka viņai nav daudz laika pārdzīvot zaudējuma rūgtumu: "Dzīve ar to nebeidzas. Ja nevirzīšos uz priekšu, to darīs Olimpija [Viljamsas meita]. Rīts - tas man ir laiks tenisam. Un pēc pusdienām ir laiks biznesam. Es ļoti labi organizēju savu laiku," norādīja Viljamsa. 

Viljamsa ilgu laiku bijusi pasaules pirmās raketes godā. Savas karjeras laikā viņa triumfējusi 73 WTA vienspēļu turnīros. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu