Rīgas "Dinamo" tiksies ar šobrīd otro vājāko komandu KHL (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Dinamo Rīga/Facebook

Rīgas "Dinamo" komanda Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) izbraukuma tūri svētdien turpinās Ņižņekamskā, kur būs jātiekas ar vietējo "Ņeftehimik" vienību. Spēles sākums plkst. 16.00 pēc Latvijas laika.

Piecu spēļu tūres pirmajā mačā Rīgas "Dinamo" ceturtdien ar rezultātu 2:3 piekāpās Čerepovecas "Severstaļ".

Rīdziniekiem patlaban ir četru zaudējumu sērija, bet "Ņeftehimik" pēdējos piecos mačos izcīnījusi trīs uzvaras.

Abas komandas šosezon vienreiz jau tikās. Pērn novembrī Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar 1:3 cieta zaudējumu "Ņeftehimik".

Kopumā KHL vēsturē komandas ir tikušās 24 reizes. Rīgas "Dinamo" kontā ir 12 uzvaras pamatlaikā, bet "Ņeftehimik" ir par četriem panākumiem mazāk.

Viena spēle noslēgusies papildlaikā, uzvaru izcīnot rīdziniekiem, bet "bullīšos" jeb pēcspēles metienos divos no trim dueļiem uzvarējusi Krievijas komanda.

24 dueļos gūto vārtu attiecība ir ļoti līdzvērtīga, ar nelielu pārsvaru Rīgas "Dinamo" - 62:60.

Rīgas "Dinamo" ar 21 punktu 44 mačos ir pēdējā vietā gan Rietumu konferences, gan KHL kopvērtējumā.

"Ņeftehimik" ar 28 punktiem 45 spēlēs šobrīd atrodas pēdējā vietā Austrumu konferences turnīra tabulā, bet KHL kopvērtējumā apsteidz vienīgi Rīgas "Dinamo".

Ņižņekamskā šosezon spēlē kanādiešu uzbrucējs Brendons Makmilans, kurš iepriekš karjerā divarpus sezonas pārstāvēja Rīgas "Dinamo". Viņš šosezon piedalījies 11 mačos, guvis divus vārtus, veicis divas rezultatīvas piespēles un sakrājis lietderības koeficientu -5.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu