Video Pitsburgas žurnālisti uzslavē Bļugera darba ētiku

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/Scanpix

Pitsburgas sporta žurnālisti pievērsuši uzmanību Latvijas hokeja uzbrucēja Teodora Bļugera sparam un centībai, liecina ieraksti "Twitter" vietnē.

26 gadus vecais Bļugers teicami iesācis Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonu. Sešās spēlēs Pitsburgas "Penguins" komandas rindās viņš atzīmējies ar četriem rezultativitātes punktiem - divi vārti un divas piespēles.

"Tribune-ReviewSports" žurnālists Sets Rorabo un "DK Pittsburgh Sports" reportiere Teilore Hāse savos "Twitter" kontos norāda, ka Bļugers daudz strādā, lai pilnveidotos, un ir pēdējais, kurš nokāpj no ledus pēc treniņiem.

"Tedijs Bļugers ir pēdējais uz ledus. Tas vienmēr ir Tedijs Bļugers," raksta Rorabo.

Žurnālists arī atminējās notikumu laikā, kad Bļugers vēl spēlēja Amerikas Hokeja līgas (AHL) komanā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kas ir Pistburgas "Penguins" fārmklubs.

"Kad pirmo reizi devos uz Vilksbāri, lai viņu intervētu pēc treniņa, mediju attiecību pārstāvis man teica: "Tev būs jāgaida!" Tik tiešām arī vajadzēja gaidīt stundu. Viņš savu profesiju uztver ļoti nopietni," atcerējās Rorabo.

"Tedijs Bļugers atsakās nokāpt no ledus," norādīja Hāse.

Tāpat žurnālisti dalījušies ar informāciju, ka Bļugers kopā ar kanādiešu aizsargu Kevinu Čučmenu un amerikāņu uzbrucēju Drū O'Konoru individuāli strādā pie metiena pilnveidošanas.

Čučmens un O'Konors ir "Penguins" rezervisti un šosezon NHL nav spēlējuši.

Bļugers šobrīd ar kanādieti Džeredu Makenu dala "Penguins" sezonas ceturtā rezultatīvākā spēlētāja godu. Abiem ir 2+2.

Komandas kapteinim kanādietim Sidnijam Krosbijam ir septiņi punkti (3+4), bet amerikāņiem Džeikam Gencelam un Braienam Rastam abiem ir pa pieciem punktiem (2+3).

Krievijas hokeja zvaigznei Jevgeņijam Malkinam šosezon pagaidām ir tikai divi rezultativitātes punkti (1+1), kā arī negatīvs lietderības koeficients -4, kas ir otrs sliktākais rādītājs pēc amerikāņu aizsarga Džona Marino (-6).

Jau vēstīts, ka Bļugers iepriekšējā spēlē bija no ceturtās maiņas pārcelts uz trešo uzbrucēju virknējumu. 

Pirmās maiņas centra uzbrucējs ir Krosbijs, bet otrajā uzbrucēju virknējumā centrā spēlē Malkins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu