Bertāns atkārtojis "Wizards" kluba rekordu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: EPA/Scanpix

Dāvis Bertāns sestdien atkārtoja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas "Wizards" rekordu, jau 15. spēlē pēc kārtas izceļoties ar vismaz diviem precīziem tālmetieniem.

Bertāns sestdien palīdzēja "Wizards" savā laukumā ar rezultātu 128:112 pārspēt Minesotas "Timberwolves" komandu, kas piedzīvoja septīto zaudējumu pēc kārtas.

Latvijas basketbolists guva 19 punktus, trāpot piecus no 11 tālmetieniem, abus izpildītos soda metienus un vienu no diviem divpunktu metieniem.

Bertāns jau 15 spēlēs pēc kārtas trāpījis vismaz divus tālmetienus, kas ir "Wizards" kluba rekorda atkārtojums. Līdz šim tas bija izdevies vienīgi Vašingtonas komandas līderim un šīs sezonas NBA rezultatīvākajam spēlētājam Bredlijam Bīlam.

Pēdējo 15 spēļu nogrieznī Bertāns vidēji guvis 11,5 punktus un realizējis 40,7% tālmetienu (trāpīti 3,2 no 7,9 izmestajiem, summā 48 no 118).

Astoņās no pēdējām 15 spēlēm Bertāns trāpījis tieši divus tālmetienus. Kopumā šosezon viņš laukumā devies 27 mačos, no kuriem tikai četros rūjienietis realizējis mazāk par diviem tālmetieniem - trīsreiz viņš palika tukšā un vienreiz tikai viens trāpījums.

Bertāns šosezon vidēji guvis 11,3 punktus un trāpījis 37,6% tālmetienu (2,9 no 7,8, summā 79 no 210).

Dāvja Bertāna tālmetienu statistika 2020./21. gada NBA sezonā
Dāvja Bertāna tālmetienu statistika 2020./21. gada NBA sezonā Foto: nba.com
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu