"Hurricanes" hokejisti turpina uzvaru gājienu NHL čempionātā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džordans Stāls
Džordans Stāls Foto: AP/Scanpix

Karolīnas "Hurricanes" komanda otrdien izcīnīja šosezon sesto uzvaru pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā.

"Hurricanes" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:0, 2:2, 0:0, 1:0) papildlaikā pārspēja Nešvilas "Predators".

Kanādas hokejists Džordans Stāls guva divus vārtus, tostarp viņš arī realizēja uzvaru nesošo metienu mača papildlaikā. Viņa kontā šosezon 10 gūti vārti.

Šosezon 10. vārtus guva arī Somijas hokejists Sebastians Aho, palīdzēdams "Hurricanes" komandai turpināt uzvaru sēriju. Viņš šajā mačā veica arī rezultatīvu piespēli.

"Predators" sastāvā vārtus guva kanādieši Raiens Johansens un Mets Benings.

Šajā mačā "Hurricanes" hokejisti realizēja divas no sešām skaitliskā vairākuma iespējām, bet "Predators" neizmantoja nevienu no piecām izdevībām.

Citā spēlē Tampabejas "Lightning" ar rezultātu 4:3 (2:1, 0:2, 1:0, 1:0) papildlaikā uzveica Detroitas "Red Wings", izcīnot astoto uzvaru pēdējo deviņu spēļu nogrieznī.

Uzvarētāju sastāvā ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli jeb 1+1 izcēlās trīs spēlētāji - amerikāņi Tailers Džonsons un Bleiks Kolmens, kā arī slovāks Eriks Černāks.

"Lightning" krievu vārtsargs Andrejs Vasiļevskis atvairīja 20 no 23 metieniem (87,0%). Viņš šosezon palīdzējis komandai 20 spēlēs izcīnīt 16 uzvaras, kas ir labākais rādītājs starp NHL vārtsargiem. Šajā statistikas ailītē dalot otro vietu, vairākiem vārtsargiem ir 12 uzvaras.

Centrālajā divīzijā NHL iepriekšējās sezonas čempione "Lightning" ir līdere ar 38 punktiem 24 spēlēs, par punktu atpaliek "Hurricanes", kas aizvadījusi par vienu maču vairāk. Ar 36 punktiem trešajā vietā ir Floridas "Panthers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu